Podstawowym celem Zakładu Przetwórstwa Mięsnego inż. Jerzy Gawrycki w Bielawie, jest produkowanie wyrobów spełniających oczekiwania klientów i gwarantujących ich pełne zadowolenie. Tą drogą dążymy do zdobycia zaufania i ugruntowania opinii wiarygodnego partnera.
Jego zadowolenie jest naszym sukcesem. Produkowana przez nas żywność jest bezpieczna z punktu widzenia zdrowotnego i zgodna z normami europejskiego prawa żywnościowego. Nie zaniedbując powyższych celów nadrzędnych
przywiązujemy ogromną wagę do zapewnienia doskonałego smaku naszym wyrobom umiejętnie łącząc najlepsze tradycje
sztuki masarskiej z nowoczesną technologią i techniką.
Politykę naszej firmy opieramy na następujących zasadach:
Jakość jest sprawą wszystkich pracowników | |
Każdy pracownik jest świadom zadań w zakresie jakości i codziennie je realizuje | |
Nie ma przerwy i samozadowolenia w pracach nad jakością | |
Dostawcy to tylko ci którzy spełniają nasze wymagania jakościowe | |
Stale umacniamy naszą bazę technologiczną i kontrolno-pomiarową | |
Naszym zasobem strategicznym jest dobrze wyszkolona i stale podnosząca kwalifikacje załoga. |
Nadzór nad realizacją polityki jakości pełni osobiście
Właściciel zakładu inż. JERZY GAWRYCKI